Pengedar Shaklee Area Batang Kali, Ulu Yam, Bukit Beruntung dan Genting Highland

Anda masih tercari-cari Pengedar Shaklee Area Batang Kali dan sekitarnya ? Kini kami hadir untuk anda dengan memberikan penghidmatan COD ( Cash On Delivery ) untuk anda yang berada di kawasan berhampiran Batang Kali, Ulu Yam, Bukit Beruntung, Genting Highland dan sekitarnya. Jangan risau insaaAllah  stok kami ada untuk anda.



penghantaran terus kerumah customer


Sebagai tanda kasih sayang kepada anda, kami akan memberikan khidmat konsultasi percuma tentang produk  dan masalah kesihatan yang tengah anda alami. Hubungi kami  apabila anda ingin penghantaran barang dengan segera. Atau pun anda bercadang nak singgah ke rumah kami untuk mengambil sendiri produk  pun boleh.



produk yang siap di hantar kepada customer

Diantara produk atau cadangan set yang boleh anda dapatkan diantaranya iaitu :


Masih banyak pelbagai set lain yang kami sediakan. Apabila anda mempunyai bajet yg minimum, anda boleh konsultasikan nya dengan kami untuk mengambil set yang sesuai dengan bajet anda. Jangan tunggu lagi, pesan sekarang juga kami akan hantar barang anda segera ke depan rumah anda. Pastikan anda mencatat no talian yang tertera di bawah untuk dapat terus menghubungi kami. 


hubungi kami di no tertera

Anda mahu jadi ahli Shaklee dan nikmati potongan hebat 15%-20% Anda ingin mengetahui cara daftar Shaklee..?? Mudah sahaja... hanya klik sahaja disini :



 join ahli shaklee sekarang.png

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. --------------------------------------------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787  Fb page : Qaseh Firdaus Shoppe Email : ct_rania@yahoo.com

Comments

  1. Terbaiklah nila.. Servis first class gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti nak yang terbaik untuk customer kak tun.....semoga semua customer bergembira dan senang berurusan. Terima kasih kak tun.

      Delete
  2. Terbaik. ...!
    Yg nk dapatkan shaklee di kawasan yg disebutkan blh hubungi pn nila..pasti puas hati

    GABUNGAN MANTAP UNTUK KULIT SIHAT DAN CANTIK

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. terima kasih dear comell.....kalau kita bleh berjumpa customer ni memang seronok

      Delete
  4. Cari SID yang bagus macam kak nila..kalo x,mmg menyesalla x dpt Konsultasi terbaim

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe....jom cari saya ...produk apa yang sesuai untuk anda..? saya sediakan untuk anda

      Delete
  5. Servis pantas dan terbaik pastinya dari pn nila. Servis utk orang Gombak pula, bolehlah hubungi saya ya

    Servis Cash On Delivery (COD) Shaklee Sekitar Gombak, Batu Caves dan berhampiran

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom beramai-ramai cari sid berdekatan anda, service terbaik diberikan....

      Delete
  6. Cepat2 serang puan nila kita ni.. Smpai depan pintu servis beliau.. Terbaik lah..
    TIPS ELAK RAMBUT GUGUR

    ReplyDelete
    Replies
    1. serang jangan tak serang.....pelbagai vitamin menunggu anda...jom hidup sihat tanpa ubat...

      Delete
  7. Pengedar shaklee nie ada di mana2 saja. Cuma kekadang orang luar xtahu tentang sid nie. Sebab tu lah, kami rajin "menghebahkannya"...sharing is caring♥♥

    JommSihatDanCantik -> CARA TERBAIK NAK BELI VITAMIN C

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom share sama2...nak lebih dekat dengan sid anda..??meh rapat2...

      Delete
  8. Saya pengedar Shaklee bintulu sarawak
    Zoe - 019 484 6994


    anda penghidap Resdung/sinus?

    ReplyDelete
  9. Terbaiklah servis puan Nila ni. Saya pula pengedar Shaklee di Semenyih.
    Pengedar Shaklee Semenyih 

    ReplyDelete
    Replies
    1. teima kasih Puan Illa..nanti ada masa saya singgah ke Semenyih juga yaa...

      Delete
  10. ya, siapa yang berdekatan dapatkan daripada pengedar yang boleh memberikan servis terbaik seperti Pn Nila ini

    ReplyDelete
  11. Best servis pn nila..cepat hubungi sekarang
    Blog Giveaway Contest

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ROKOK MAMPU MEMBAWA 6 PERUBAHAN FISIK YANG MENGERIKAN

Tes

MANFAAT PENYUSUAN SUSU IBU KEPADA IBU DAN BAYI