Keistimewaan Meal Shakes Untuk Siapa

Ramai pastinya yang tak tahu bahawa Meal Shakes sebenarnya bukan untuk kanak-kanak  sahaja. Orang dewasa dan ibu mengandung pun boleh mengkonsumsi Meal Shakes. Begitu banyak manfaat Meal Shakes yang boleh kita dapatkan.




Meal shakes disukai ramai

Sebut sahaja warga emas, mereka boleh mengamalkan pengambilan Meal Shakes untuk menjaga kesihatan tubuh badan mereka dan sebagai asupan protein yang mereka perlukan. Sama seperti ibu mengandung dan ibu menyusui, mereka memerlukan tenaga sepanjang hari dan perlukan nutrisi untuk tumbuhbesaran bayi. Setiap makanan yang kita ambil tentunya akan kita kongsi dengan bayi yang ada dalam kandungan.oleh itu kita perlu mengambil  makanan dan vitamin berkhasiat untuk badan kita.



Kanak-kanak sangat menyukai serbuk meal shakes

Minuman multivitamin yang lengkap dengan perisa vanila ini memang lazat dan pastinya kanak-kanak  suka. Meal shakes ianya berbantuk serbuk dan sangat senang untuk disajikan. Meal Shakes dengan nutrisi lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral serta kaya degan protein. Untuk warga emas dan kanak-kanak  yang alami obesiti pun boleh amalakan minum Meal Shakes ini.


kredit gambar dari google

Kanak-kanak yang kerap demam sudah pasti memerlukan Meal Shakes untuk menguatkan sistem imun badan. Kebiasaan kanak-kanak  yang dihantar ke taska atau ke rumah pengasuh mudah dijangkiti penyakit dengan kawan-kawan  disana. Oleh itu sebagai langkah pencegahan perlu ibu bapa untuk mengambil jalan terbaik untuk meningkatkan sistem pertahanan anak-anak  agar tidak mudah dijangkiti penyakit ketika berada di luar rumah. Memang wajar kanak-kanak  akan demam, tetapi apabila sudah sering sekali demam sudah pasti kita akan mengambil langkah sewajahrnya untuk bertindak mencegah lebih baik daripada mengobati.


meal shakes untuk semua peringkat


Selain itu, Meal shakes baik untuk bantu atasi masalah sembelit kanak-kanak, kadang kasihan melihat anak menagis kerana sakit ketika membuang kan ? jangan risau lagi, kerana Meal Shakes boleh tolong untuk mencegah kanak-kanak dari terkena sembelit. Begitu juga testimoni dengan kanak-kanak yang alami asthma. Bagi mereka yang alami asthma, pilihan mengambil Meal Shakes adalah tepat sekali untuk pertahanan sistem imun badan mereka.


Oleh itu ibu bapa diluar sana, jangan tunggu lagi. Berikan Meal Shakes untuk seisi keluarga sekarang juga. Jangan sampai anda lewatkan hari ini tanpa secawan Meal Shakes saat bersarapan bersama keluarga tersayang. Anda boleh dapatkan Meal Shakes disini, insaaAllah anda boleh terus buat pembelian.



Anda mahu jadi ahli Shaklee dan nikmati potongan hebat 15%-20% Anda ingin mengetahui cara daftar Shaklee..?? Mudah sahaja... hanya klik sahaja disini : 



 join ahli shaklee sekarang. png


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. --------------------------------------------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 Fb page : Qaseh firdaus Shoppe  Email : ct_rania@yahoo.com

Comments

  1. Meal Shakes bagus untuk semua peringkat umur.Kanak-kanak yang sering terganggu kesihatannya memang elok amalkan meal shakes kerana ia membantu meningkatkan sistem imunisasi anak-anak

    Tips-memikat-jejaka-pujaan

    ReplyDelete
  2. Saya memang memilih meal shakes untuk tumbesaran anak saya..alhamdulillah dulunya kerap sembelit kini tidak lagi..selera makan pun makin baik


    Petua Hilangkan Parut Jerawat Dengan Vitamin C Shaklee

    ReplyDelete
  3. Meal shake banyak membantu menambahkan selera makan anak saya...sebelum kenal shaklee nak makan pun susah tapi bila dah bagi minum meal shake dengan rela hati dia minta makan nasi.

    http://sicomelayatulhusna.blogspot.com/2014/11/tips-hilangkan-bau-badan.html

    ReplyDelete
  4. Kegemaran anak2..saya suka bau dia setiap kali bancuh kat anak2..
    Kulit Kering dan Menggelupas

    ReplyDelete
  5. Meal shake memang kegemaran Arif adn happy sangat bila masalah sembeli Arif hilang.
    Kenali Pengedar Shaklee Anda

    ReplyDelete
  6. mealshake bukan sekadar untuk kanak-kanak, mama kanak2 pun suka jugak...hihi
    alhamdulillah dengan izin dariNya anak saya yang dulu sembelit teruk kini boleh tersenyum bila nak membuang...

    turunkan bacaan kolestrol

    ReplyDelete
  7. mealshake memang bagus untuk kanak2 yang sedang membesar.. sebotol yg mempunyai banyak vitamin... rasa pon sedap..

    ReplyDelete
  8. Mealshake sedap..sbb tu wajib ada kt rumah sntiasa

    Jemput baca: Buat Duit Online Tanpa Modal Dengan Blog

    ReplyDelete
  9. Meal shake sesuai untuk semua golongan...

    ReplyDelete
  10. Mealshake sedap! Rasa macam ais krim vanillan bila campur dengan fresh milk sejuk..

    ReplyDelete
  11. Anak-anak suka sangat dengan milkshakes dari shaklee ni. Saya akan cuba cukupkan bekalan nutrien mereka. In sya Allah..

    BACA POINT PENTING ESP

    ReplyDelete
  12. Satu keluarga suka. Dua balang utk satu bulan hehehe

    ReplyDelete
  13. mealshakes memang sedap..perisa vanilla memang feveret..rasa macam makan aiskrim vanilla je..

    KETAHUI CARA MENGATASI WAJAH WANITA NAMPAK TUA SEBELUM USIA

    ReplyDelete
  14. anak2 riang dan sihat dengan mealshake..sekarang saya tak perlu risau lagi..mealshake buat saya jatuh cinta dengan shaklee

    Cara Mengatasi Tidur Berdengkur

    ReplyDelete
  15. 1 rumah minum mealshake..nk lebih sedap kena pelbagaikan resepi.. terutama sekali mealshakes ice blanded..hehe..

    ReplyDelete
  16. Bukan kanak2 je suka serbuk melashakes ni..saya pun suka jugak..hehe..rasanya memang sedap..tambah2 sejuk2 minum..aduhhh...sedapnya....

    ReplyDelete
  17. Penyakit berjangkit bnyk Sgt.. Selesema.. Batuk.. Demam.. Tambah2 yg tinggal di taska lagi lah sng dpt.. Knak2 system imun rendah.. So.. Mealshake Sgt Sesuai..
    Kenapa suami Aku cari lain??

    ReplyDelete
  18. Betul...mealshake bkn untuk ank je..org dewasa pon boleh. Sy sndri penggemar mealshake..best mix dengan ESP...hari2 mesti ambik

    ReplyDelete
  19. Mealshake memang sesuai untuk kanak-kanak yang sedang membesar, bagus untuk kecergasan otak.

    ReplyDelete
  20. Saya pun suka mealshake. Nak tambahkan berat pula kali ini. Hehe

    ReplyDelete
  21. Saya suka mealshake. Letak dalam makanan pelbagaikan Resepi.

    Tingkatkan Kesihatan Jantung

    ReplyDelete
  22. Setiap pagi anak2 mesti order.. "mommy nak susu vitamin".. sampai kepetang la mereka aktif. Alhamdulillah, dah jarang sangat diserang demam. Mealshakes, multivitamin terbaik untuk anak2 saya.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ROKOK MAMPU MEMBAWA 6 PERUBAHAN FISIK YANG MENGERIKAN

Istimewa Menyambut 100 Tahun Vitalea

Pembesaran Kelenjar Prostat Boleh Menyumbat Saluran Kencing