7 Fakta Ringkas Vitalea For Children Chewable Untuk Kanak Kanak Agar Sihat Dan Lebih Bertenaga

Kanak-kanak di wajibkan untuk mangambil makanan yang sihat dan berkhasiat untuk tubuh kembang mereka. Selain makanan yang berkhasiat, kanak-kanak juga perlu mengambil suplement untuk menyokong kepeluan nutrisi harian mereka. Terutama sekali ketika mereka tengah membesar sekarang ini. Mereka perlukan nutrisi untuk tetap semangat dan sihat agar semua aktiviti harian dapat berjalan dengan lancar.



Vitalea For Children baik untuk perkembangan si manja anda


Keperluan multivitamin mereka dapat diperolehi dari pelbagai multivitamin sedia ada dipasaran. Tetapi apakah semua suplement yang banyak itu boleh menjajikan kesihatan untuk kanak-kanak anda? Tentunya kita sebagai ibu bapa harus bijak dalam memilih pelbagai suplement terbaik untuk anak-anak kita.




Vitalea For Children kaya nutrisi

Diantara salah satu sebab kanak-kanak perlukan suplement iaitu kerana antibodi mereka sangat lemah dan perlukan pertahanan tubuh untuk mengelakkan terjadinya demam, selesema, jangkitan kuman dan lain-lainnya. Juga agar mereka senantiasa terhindar dari pelbagai penyakit yang kita tak inginkan. Ditambah lagi dengan pemakanan yang tak sihat seperti selalu mengkonsumsi makanan ringan, minuman bersoda, manis dan pelbagai makanan ringan yang berperisa tiruan.



Vitalea For Children disukai ramai kanak-kanak



Kanak-kanak yang perlukan Vitalea For Children
  • Mereka yang kurang nafsu makan
  • Mereka yang suka makan junk Food
  • Mereka yang kurang makan makanan berkhasiat
  • Mereka yang kurang minum susu
  • Mereka yang tak mahu makan sayur
  • Mereka yang selalu jatuh sakit
  • Mereka yang kurang fokus dan tak aktif.

Hubungi Kami untuk dapatan Vitale ini


Dipenuhi dengan khasiat dan kebaikan,  Vitalea For Children Shaklee disediakan dalam bentuk mudah untuk kanak-kanak menikmatinya. Ia dilengkapi dengan 19 nutrien penting serta menyediakan 100% nilai harian vitamin C. Kini diperkaya dengan vitamin B 600IU bagi setiap hidangan, dengan 150 % nilai harian.



Vitalea For Children kaya akan Vitamin

Turut diperkaya dengan Kalsium dan Magnesium bagi memberi sokongan menguatkan tulang serta badan yang sihat. Ditambah dengan khasiat buah oren, anggur dan campuran perisa beri, Vitalea bagi kanak-kanak pasti menyeronokkan. Hanya 2 tablet sehari dan biarlah mereka bermain sepuasnya.


Fakta ringkas Vitalea For Children Shaklee yang perlu anda ketahui


  • Mengandungi 19 nutrien penting untuk perkembangan kanak-kanak
  • Menyediakan 150% nilai harian vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi
  • Memberi 100% nilai harian vitamin C
  • Vitamin B yang menyokong fungsi sebenar proses badan manusia
  • Berasaskan phytonutrien semulajadi
  • Manisan semulajadi dengan Xylitol, tidak menggalakkan kaviti
  • kaya dengan buah oren, anggur dan campuran perisa beri.


Sangat berbaloi-baloi jika anda berikan Vitalea For Children Shaklee untuk kanak-kanak anda. Agar mereka tumbuh sihat dan ceria. Dapatkan segera manfaat Vitalea For Children hari ini. Anda boleh terus membuat pembelian dengan hanya klik gambar dibaqah ini sahaja. Sangat mudah bukan ? Barang yang anda pesan akan dikirim oleh pihak Shaklee kepada alamat yang anda berikan melalui kurir. Jadi jangan tunggu lagi dapatkan segera hari ini. Kami akan memberikan komsultasi ekslusif secara percuma kepada tentang pelbagai produk Shaklee lainnya yang boleh anda ambil untuk keperluan nutrisi harian anda. Jadi hubungi kami yaa...jangan segan-segan.


 beli sekarang juga.jpg

Bagi anda yang tinggal dikawasan area Batang Kali, Rasa, Bukit Beruntung, Ulu Yam, Gohtong Jaya dan Genting Higjland. Anda boleh sahaja mendapatkan pengkhidmatan "Cash On Delivery" untuk anda. InsaaAllah kami akan hantar produk yang anda pesan terus ke hadapan pintu rumah anda. Sangat jimat masa anda dan tentunya anda boleh menerima produk secepat mungkin.



CYMERA_20141206_084751.jpg



 Anda mahu jadi ahli Shaklee dan nikmati potongan hebat 15%-20% Anda ingin mengetahui cara daftar Shaklee..?? Mudah sahaja... hanya klik sahaja disini : 

 join ahli shaklee sekarang.png

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. --------------------------------------------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 Fb page : Qaseh Firdaus Shoppe Email : ct_rania@yahoo.com

Comments

  1. Jangan lewatkan untuk mendapat Vitalea For Children daripada kami ...agar anak-anak tumbuh sihat dan cergas.....memang terbaik...!!!

    ReplyDelete
  2. Akan dapatkan lepas gaji nnti... xsbar nak bg anak mkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lupa ya....mesti beli...memang terbaik untuk kanak-kanak kita

      Delete
  3. Betul tu nila. Supplement pelengkap untuk kanak2..

    JommSihatDanCantik -> CONFIRM TANGKAP CINTA

    ReplyDelete
  4. Ibu selalu cari vitamin utk kelihatan cantik dan sihat, begitu juga dgn anak2...mereka juga perlukan supplement utk mereka membeser dgn sihat dan ceria kan...jom kita pakat order vita lea utk anak2 syurga kita.

    multivitamin untuk anak-anak syurga kita supaya mereka membesar dengan baik dan bertenaga sepanjang hari

    ReplyDelete
  5. Memang bagus Vitalea ni. Anak pun suka makan. Katanya sedap macam gula-gula. Saya pun dah rasa sekali, hihi.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ROKOK MAMPU MEMBAWA 6 PERUBAHAN FISIK YANG MENGERIKAN

Istimewa Menyambut 100 Tahun Vitalea

Pembesaran Kelenjar Prostat Boleh Menyumbat Saluran Kencing